Sari-Anne Kylliäinen

Hymyilevä äitiysfysioterapeutti istuu ja pitää kädessään keltaista harjoituspalloa, symboloiden leikkisyyttä ja positiivista lähestymistapaa äitiysfysioterapiaan. Hän on pukeutunut vaaleaan paitaan, jossa on SuperDry-brändin logo, ja katse kameraan välittää luottamusta ja ammattitaitoa.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2013 ja äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian parissa olen työskennellyt vuodesta 2020 lähtien.


Olen kouluttautunut ja syventänyt ammattitaitoani lukuisilla äitiysfysioterapian ja lantionpohjan koulutuksilla vuodesta 2020 lähtien. Tieto muun muassa suorien vatsalihasten erkauman sekä lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutuksesta kehittyy koko ajan ja säännöllinen kouluttautuminen on minulle tärkeää, jotta raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien olisi mahdollista saada ajantasaista ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa ohjausta ja kuntoutusta.


Ydinosaamistani on muun muassa vatsalihasten erkauman kuntoutus, keskivartalon ja lantionpohjan toimintaan liittyvien haasteiden kuntoutus, liikuntaharjoittelu raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, liitoskipujen hoito sekä sektiosynnytyksen jälkeinen palautuminen ja arpien hoito.


Olen myös äiti yhdelle ihanalle tytölle ja omat kokemukset raskaudesta ja pikkuvauva-ajalta auttavat ymmärtämään äitiyden tuomia haasteita muun muassa jaksamisen ja voimavarojen suhteen. Koen suurta iloa siitä, että saan tehdä juuri tätä työtä ja auttaa raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä voimaan paremmin🤍 Toivoisin, että jokaisella äidillä olisi mahdollisuus käydä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla, koska jo yhdellä ohjauskerralla voidaan vaikuttaa äitien hyvinvointiin ja palautumiseen merkittävästi!


Kokemusta ja osaamista fysioterapeuttina on vuosien aikana kertynyt myös erilaisten vammojen, murtumien ja leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta, tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoidosta (mm. lantion, alaselän, niska-hartiaseudun ja olkapään kivut) sekä ikääntyneiden liikkumis- ja toimintakykyä edistävästä kuntoutuksesta. Hoidan vastaanotollani myös ihan kaikkia uusia ja vanhoja arpia.


Vastaanotolleni olet siis myös erittäin tervetullut muissakin kuin äitiysfysioterapiaan liittyvissä asioissa.🤍


Pidän vastaanottoa Pirkanmaalla Tampereen Lielahdessa ja keskustassa Fysioavaimen toimitiloissa kolmena päivänä viikossa ja Pirkkalassa Hyveen tiloissa kahtena päivänä viikossa. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!🤍