Äitiysfysoterapeutti Fysiosarianne


Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti, Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2013 ja äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian parissa olen työskennellyt vuodesta 2020 lähtien.

Viime vuosina olen kouluttautunut ja syventänyt ammattitaitoani lukuisilla äitiysfysioterapian ja lantionpohjan koulutuksilla. Tieto muun muassa suorien vatsalihasten erkauman sekä lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutuksesta kehittyy koko ajan ja säännöllinen kouluttautuminen on minulle tärkeää, jotta raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien olisi mahdollista saada ajantasaista ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa ohjausta ja kuntoutusta.

Vastaanotollani tulet kohdatuksi yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, ja fysioterapia rakentuu juuri sinun tilanteeseesi sopien; voimavarojesi, toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta.

Ydinosaamistani on muun muassa vatsalihasten erkauman kuntoutus, keskivartalon ja lantionpohjan toimintaan liittyvien haasteiden kuntoutus, liikuntaharjoittelu raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, liitoskipujen hoito sekä sektiosynnytyksen jälkeinen palautuminen ja arpien hoito.

Olen myös äiti yhdelle ihanalle tytölle ja omat kokemukset raskaudesta ja pikkuvauva-ajalta auttavat ymmärtämään äitiyden tuomia haasteita muun muassa jaksamisen ja voimavarojen suhteen. Koen suurta iloa siitä, että saan tehdä juuri tätä työtä ja auttaa raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä voimaan paremmin🤍 Toivoisin, että jokaisella äidillä olisi mahdollisuus käydä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla, koska jo yhdellä ohjauskerralla voidaan vaikuttaa äitien hyvinvointiin ja palautumiseen merkittävästi!

Yksilöfysioterapian lisäksi ohjaan pienryhmävalmennuksia raskaana oleville sekä synnytyksestä palautuville äideille. Valmennuksista löydät lisää tietoa ajankohtaista osiosta etusivulta.

Kokemusta ja osaamista fysioterapeuttina on vuosien aikana kertynyt myös erilaisten vammojen, murtumien ja leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta, tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoidosta (mm. lantion, alaselän, niska-hartiaseudun ja olkapään kivut) sekä ikääntyneiden liikkumis- ja toimintakykyä edistävästä kuntoutuksesta. Hoidan vastaanotollani myös ihan kaikkia uusia ja vanhoja arpia. Vastaanotolleni olet siis myös erittäin tervetullut muissakin kuin äitiysfysioterapiaan liittyvissä asioissa.🤍

Pidän vastaanottoa Pirkanmaalla Tampereen Lielahdessa ja keskustassa Fysioavaimen toimitiloissa kolmena päivänä viikossa ja Pirkkalassa Hyveterveyden tiloissa kahtena päivänä viikossa. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!🤍

Tampere Lielahti
Kauppakeskus Like
Antti Possin kuja 1
Pirkkala
Kauppakeskus Veska
Saapastie 2
Tampere Keskusta
Näsilinnankatu 46
Puhelin
+358 41 5022 403
Sähköposti
sari_anne_@hotmail.com