Äitien pienryhmätreenit

Äitien pienryhmätreeneihin voi osallistua kun synnytyksestä on kulunut aikaa 1-2 kk tai vaikka synnytyksestä olisi kulunut paljon pidempikin aika. Tähän pienryhmään voi ottaa myös vauvan mukaan!

Äitiysfysioterapeutti avustaa raskaana olevaa naista lantionpohjan harjoituksessa, jossa nainen tekee yhden jalan kohotusta samalla kun nostaa painoa toisella kädellään makuuasennossa.

Pienryhmätreeneissä opetellaan miten lantionpohjaa ja keskivartaloa harjoitetaan oikealla tavalla ja miten palata liikunnan pariin järkevästi raskauden ja synnytyksen jälkeen. Pienryhmässä myös huolletaan ja vahvistetaan koko kehoa monipuolisesti.


Äitiysfysioterapeutin ohjauksessa varmistat, että teet oikeita asioita palautumisesi tueksi ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivaa yksilöllistä ohjausta saavuttaaksesi vahvan ja toimivan kehon. Lisäksi saat varmuutta edetä kohti omia aiempia liikuntatottumuksia ja valmistat kehoa kestämään erilaista kuormitusta! Treeneissä edetään asteittain ja ne sopivat ihan jokaiselle lähtötasosta riippumatta!

Pienryhmään osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä Hyveelle ja treenien loputtua saat lisäksi maksuttoman kuntosalin käyttöoikeuden 1 kk ajaksi Hyveen kuntosalille.

Pienryhmä toteutuu torstaisin 25.4.-30.5.2024 klo 13-14 , Kauppakeskus Veskalla Hyve kunto ja terveyden tiloissa.


Ihanaa, jos pääset mukaan!💙

Pirkkala

Kauppakeskus Veska

Saapastie 2

Äitien pienryhmätreeni

Ilmoittaudu mukaan pienryhmään.